Implică-te

Relaţia şcoală-familie-comunitate este una în care fiecare factor interrelaţionează cu celălalt. De aceea, parteneriatele și implicarea comunităţii în acţiuni care să susţină programe de instruire și de dezvoltare a tinerilor sunt o componentă semnificativă în evoluţia și creșterea gradului de suport acordat prin programele lansate de YES.

Ia inițiativă!

Suntem bucuroși să auzim propuneri de proiecte noi, pe care vrei să le implementezi în cadrul Fundaţiei YES, împreună cu o echipă alături de care să te poţi organiza și mobiliza resurse care să sprijine proiectul respectiv.
În vederea deschiderii unui dialog privind modalităţile de a susţine programele YES și de a te implica activ în programele de instruire și de dezvoltare a tinerei generaţii, îţi stăm la dispoziţie la: or.seyaitadnuf@eciffo

DONEAZĂ

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'imagick.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php74/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so (libMagickWand-6.Q16.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php74/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so.so (/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: