2% PENTRU EDUCAȚIE

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru educaţie! Noi, la YES, cu siguranţă ne-am poziţionat în tabăra celor implicaţi, a celor care încearcă să contribuie și să aducă plus valoare sistemului educaţional românesc. Alege și tu să redirecţionezi 2% din impozitul pe venit aferent anului 2022 către Fundaţia YES.
2lasuta1.jpg (44,257 bytes) 2lasuta2.jpg (67,704 bytes) 2lasuta3.jpg (64,029 bytes)
Decizia ta poate face cu adevărat diferenţa în crearea de noi perspective în sistemul educaţional: investiţii în infrastructură, campanii de informare, burse de studiu și de merit, proiecte care să ajute la îmbunătăţirea procesului de învăţare, creșterea accesului la educaţie de calitate dar și a posibilităţilor de valorificare a competenţelor pe piaţa muncii.

Susţinute de crezul că tehnologia înseamnă schimbare în bine și evoluţie, fondurile YES sunt îndreptate spre investiţii în unităţile de învăţământ din România, investiţii ce ţin de infrastructură pentru acces la internet, dotare cu echipamente IT de ultimă generaţie a școlilor – cu scopul de a transforma procesul educaţional într-o experienţă unică şi plăcută atât pentru elevi, cât şi pentru profesori, astfel încât orele să fie ţinute eficient și la standarde europene.

De reţinut:
  • Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.
  • Dacă doreşti să sprijini şi mai mult programele YES, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni sau familie şi să ne anunţi. Un membru al Fundaţiei YES va veni la sediul tău să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente.
  • Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate, pot însemna foarte mult în îmbunătăţirea sistemului de invăţământ românesc Direcţionează 2% către Fundaţia YES.