INFORMAȚIE PENTRU EDUCAȚIE

Un studiu realizat de GSK arată că și în mediul rural aproape jumătate din laboratoare sunt conectate la tehnologie. Tehnologia susține procesul de învățare, oferind accesul facil la resurse și opinii diverse. Interacțiunea cu informațiile te ajută să te dezvolți. Tehnologia salvează timp, te pune în contact cu mii de surse de informare, experiențe și contexte diferite. În plină eră a tehnologiei există încă elevi fără acces la informația din mediul online.
info03.jpg info02.jpg info04.jpg
Proiectul ”Informație pentru educație” își propune să adune fonduri suficiente pentru dotarea a 20 de copii proveniți din familii defavorizate, din mediul rural, cu computere și acces la internet.

În parteneriat cu conducerea școlilor generale Cucuteni și Cogeasca, ne dorim să facilităm accesul la informație al elevilor merituoși pentru o mai bună înțelegere a informațiilor preluate din școală, prin accesul la exemple, la videoclipuri și demonstrații disponibile pe internet. Proiectul îți propune să contribuie la îmbunătățirea rezultatelor școlare ale elevilor prin oferirea suportului digital de acces la informație.

Ne puteți susține în demersul nostru intrând în pielea unui Ambasador, a unui Susținător sau al unui Înotător și promovând proiectul fundației noastre în scopul strângerii fondurilor suficiente pentru îndeplinirea obiectivului nostru, accesând http://swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/echipa/adswimmers/ sau mai simplu, apasă butonul Donează și susține proiectele Fundației YES.