TEHNOLOGIE ÎN ȘCOLI

Programul Tehnologie în școli are ca scop eficientizarea și alinierea la standardele europene sfera educaţiei românești. Prin dotarea școlilor cu internet, cu echipamente și soluţii IT pe care le punem la dispoziţia școlilor, dar și prin utilizarea catalogului școlar electronic, atât de util profesorilor, investim constant în educaţie și facem pași importanţi în ceea ce se numește învăţământul digital, contribuind la îmbunătăţirea procesului de învăţare.
tehnologie1.jpg (39,992 bytes) tehnologie2.jpg (45,344 bytes) tehnologie3.jpg (49,425 bytes)
Studiile în domeniu arată că elevii care se bucură de o experienţă de învăţare interactivă reţin 75% din informaţiile prezentate, în timp ce numai 5% din informaţie este reţinută în momentul în care aceasta este doar citită.

În parteneriat cu Adservio - o platformă pentru management școlar gândită pentru a aduce o îmbunătăţire a sistemului de învăţământ românesc și cu un impact pozitiv la nivelul întregii societăţi, oferim licenţe pentru utilizarea platformei online pentru diferite niveluri de utilizatori: elevi, profesori și părinţi.

Tehnologia în școli ajută la îndeplinirea obiectivelor legate de familiarizarea profesorilor și elevilor cu soluţii de învăţare performante, care au capacitatea de a ușura procesul de predare-învăţare și sa-l facă mai atractiv.

Implică-te și tu. Donează.